Guia d'Activitats Educatives. Curs 2019/2020

< Tornar enrera
Stop Bullying!        
Activitat nova

Curs 2019/2020

Adreçat a:

Alumnat d'ESO

Organitza

Servei d'Educació

Lloc on es realitza

Teatre Alegria

Eixos transversals del currículum

Educació per la igualtat d'oportunitats entre homes i dones Educació per la pau i el desenvolupament Educació per la Ciutadania

Relacions amb les disciplines del currículum

Àrea d'educació en valors socials i cívics.

Objectius

. Aprendre a identificar situacions d'assetjament escolar i les diferents parts implicades: assetjador/a, víctima, entorn.
. Aportar estratègies d'afrontament i de prevenció al voltant d'aquest fenomen per fer-hi front des de la responsabilitat individual i col.lectiva.
. Desenvolupar habilitats i competències que facilitin l'actuació davant de situacions d'assetjament i la seva prevenció: empatia, resiliència, autoestima, etc..

Descripció

L'assetjament escolar és un fet que està present a molts centres escolars. És important no girar la cara, ni callar, ni tenir por. Si per un moment tots ens poséssim en la pell del company/a que està patint perquè algú l'està humiliant, pegant... potser aquell que es creu tan fort i invencible deixaria de ser-ho.
A través d'unes escenes teatralitzades per alumnes de 4t d'ESO de l'institut Torre del Palau el públic jove pot reflexionar, verbalitzar, qüestionar els diferents aspectes que envolten el bulling i com combatre'l.
L'activitat finalitzarà amb un petit debat que comptarà amb la presència d'una persona experta en la matèria que ajudarà al públic assistent a reflexionar vers la temàtica.

Durada: 1 h

Calendari: 3 d'abril


 
Promoció Educativa
Tel. 93 780 35 11
E-mail: promocio.educativa@terrassa.cat

Inscripció: www.terrassa.cat/educacio
Entitat: Servei d'Educació
Adreça: La Rasa, 24
Preu: Gratuït
Observacions: Projecte realitzat per alumnat de l'itinerari artístic de 4t d'ESO de l'institut Torre del Palau.


< Tornar enrera