Guia d'Activitats Educatives. Curs 2019/2020

< Tornar enrera
Jocs esportius escolars        

Curs 2019/2020

Adreçat a:

Alumnat d'educació primària i ESO de Terrassa i comarca.

Organitza

Consell Esportiu del Vallès Occidental.

Lloc on es realitza

Àrea Olímpica Municipal.

Eixos transversals del currículum

L'educació per la salut i la prevenció d'accidents Educació per la igualtat d'oportunitats entre homes i dones Educació a favor del medi ambient

Relacions amb les disciplines del currículum

Àrea d'educació física.

Objectius

. Gaudir d'una oferta de pràctica esportiva suficient en quantitat, qualitat i diversitat per atendre les seves necessitats i que la utilitzi.
. Mantenir i augmentar l'hàbit de practicar esport de manera continuada, a través de la població d'edat escolar, fonamentada en la potenciació dels valors educatius i utilitzant la pràctica esportiva com a mitjà de formació i no com a finalitat en si mateixa.

Descripció

. Activitats esportives. Inclou totes les activitats de competició dels diferents esports i categories. Els esports són: atletisme, bàdminton, bàsquet, ciclisme, curses d'orientació, escacs, esquí, futbol, futbol sala, gimnàstica artística i rítmica, handbol, hoquei, lluita, natació, patinatge, tennis de taula i voleibol.

. Programa de promoció especial i escoles esportives. Per afavorir la iniciació i l'aprenentatge d'aquests esports dins la categoria benjamí i aleví. Els esports són: atletisme, bàdminton, escacs, gimnàstica artística, handbol, hoquei, judo, tennis de taula, voleibol, patinatge i korfbal.

. Cursos de formació. Aspirant tècnic esportiu, tècnic d'esports de base, monitors i entrenadors d'esports específics, àrbitres i jutges, seminaris i jornades tècniques.

. Programa cultural. Pretén desenvolupar les qualitats artístiques utilitzant l'esport com a mitjà de manifestació de l'expressió plàstica o escrita.

Consell_Esportiu_VO


 
Xavier Dubon
Tel. 93 735 28 76
E-mail: info@ceterrassa.com . www.ceterrassa.com

Inscripció: Per telèfon o e-mail
Entitat: Consell Esportiu Valles Occidental de Terrassa (CEVOT)
Adreça: C/ Badalona, 4 (ZEM Can Jofresa)
Preu: Gratuït

Col·laboren: Servei d' Esport de l'Ajuntament de Terrassa.


< Tornar enrera